Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Sport > AC Milan vrea să activeze clauza din contractul atacantului Christian Pulisic

AC Milan vrea să activeze clauza din contractul atacantului Christian Pulisic

Echipa italiană de fotbal AC Milan intenționează să folosească clauza din contract care le permite să prelungească contractul atacantului american Christian Pulisic pentru încă un sezon, conform informațiilor din presa italiană.

Pulisic a ajuns la AC Milan în vara anului trecut, venind de la echipa engleză Chelsea Londra, în schimbul a 20 de milioane de euro. La acea vreme, a semnat un contract valabil până în iunie 2027, cu posibilitatea de prelungire cu un sezon suplimentar, pe care oficialii clubului ‘rossonero’ doresc deja să o activeze, fiind extrem de mulțumiți de performanțele căpitanului echipei naționale a Statelor Unite, conform ziarului Corriere dello Sport.

La 25 de ani, Christian Pulisic a înscris în total 13 goluri și a oferit 8 pase decisive în cele 41 de meciuri jucate în toate competițiile, începând cu acest sezon. În Serie A, americanul a marcat 10 goluri în 29 de meciuri.

Publicația menționată adaugă că Pulisic s-a integrat foarte bine în viața din Italia și este complet implicat în proiectul de la AC Milan. Pentru a se adapta cât mai bine la noua sa echipă, americanul urmează cursuri de limba italiană.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *