Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Sport > Acord de principiu între FC Barcelona şi internaţionalul spaniol Nico Williams

Acord de principiu între FC Barcelona şi internaţionalul spaniol Nico Williams

FC Barcelona a ajuns la un acord de principiu cu internaţionalul spaniol Nico Williams, care participă în prezent la EURO 2024 cu selecţionata de fotbal a ţării sale, în vederea unui transfer pe Camp Nou în această vară.

Nico Williams, aflat sub contract cu echipa Athletic Bilbao, face pereche cu noua senzaţie a fotbalului spaniol, Lamine Yamal, în compartimentul ofensiv al naţionalei Spaniei, care s-a calificat marţi seară în semifinalele Campionatului European, după victoria la limită în faţa Franţei (2-1).

FC Barcelona a făcut o prioritate din transferul lui Nico Williams, după evoluţiile foarte bune ale extremei lui Athletic Bilbao în meciurile de la EURO 2024, iar acum responsabilii clubului vor demara demersurile pentru finalizarea operaţiunii.

Conform presei spaniole, Nico Wiliams are o clauză de reziliere în contractul său cu Athletic Bilbao în valoare de 55 de milioane de euro, iar Barca speră să ajungă la un acord cu oficialii grupării din Ţara Bascilor pentru plata eşalonată a sumei de transfer, în condiţiile în care catalanii au restricţionate cheltuielile din cauza problemelor financiare cu care s-au confruntat în ultimii ani.

Rămâne de văzut dacă Athletic Bilbao va accepta această variantă, după ce l-a declarat anterior netransferabil pe Nico Williams, jucător aflat în vizorul mai multor cluburi de top, între care FC Liverpool, Bayern Munchen şi Chelsea Londra.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *