Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Economie > Acţiunile TUI au crescut cu 3,5% la revenirea sa cu o listare primară la bursa din Frankfurt

Acţiunile TUI au crescut cu 3,5% la revenirea sa cu o listare primară la bursa din Frankfurt

Acţiunile grupului german de turism şi călătorii TUI au înregistrat o creştere de 3,5% luni, odată cu revenirea sa printr-o listare primară la Bursa de Valori din Frankfurt, după 10 ani de listare duală. Preţul iniţial a fost de 7,73 de euro pentru o acţiune TUI.

Acţionarii TUI au aprobat retragerea de la Bursa de Valori din Londra în februarie, cu o susţinere de aproximativ 98,35% din voturi exprimate.

Revenirea la standardul Prime pe cea mai mare bursă din Germania a fost marcată de directorul general Sebastian Ebel ca o zi importantă pentru companie. Ebel a subliniat importanţa unei singure listări la bursă, sporind vizibilitatea şi atractivitatea acţiunilor pentru investitorii globali.

TUI urmează să fie inclusă în indicele de linie a doua MDAX pe 24 iunie, odată cu finalizarea listării la Bursa de Valori din Londra. Compania a fost listată la mai multe burse din 2014, dar se concentrează acum pe o singură listare, dat fiind transferul majorităţii tranzacţiilor cu acţiuni în Germania.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *