Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Actorii Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au CĂSĂTORIT civil. Cum s-au îmbrăcat cei doi miri

Actorii Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au CĂSĂTORIT civil. Cum s-au îmbrăcat cei doi miri

Actorii Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit civil, sâmbătă, după aproximativ 3 ani de când formează un cuplu.

În urmă cu doar câteva zile, cei doi stabileau ultimele detalii pentru petrecerea de nuntă, care va avea loc peste o lună, dar și pentru ziua de 6 aprilie, când și-au oficializat relația la Starea Civilă.

Pentru a ieși totul perfect, ei au apelat la un wedding planner (organizator de nunți). Actorii au luat în calcul și cel mai mic detaliu care ar putea să le provoace neplăceri în ziua nunții și au ajuns la concluzia că nu ar fi putut face față singuri, fără un ajutor avizat.

„Suntem pe ultima sută de metri cu organizarea nunții, noroc că avem un wedding planner care ne ajută. Nu știu dacă reușeam să ne organizăm singuri. Este mai greu decât ne așteptam. Sunt atâtea detalii de care trebuie să ții cont, atunci când vine vorba de nuntă. Evident, o faci o dată în viață și atunci clar nu vrei să faci rabat la tot felul de chestii pe care ți le dorești la nuntă.

Astfel încât bugetul unei nunți în 2024 depășește cu mult așteptările oricărui cuplu. Vorba aia, știi? Fiecare cuplu are nevoie de un start. E un început de drum și, ce zici, ia uite, pornesc cu dreptul. Noi ne-am dorit un anumit fotograf, videograf, o anumită locație… Sunt foarte multe detalii de care nu știam. Noroc că o avem pe Ivona, ajutorul nostru”

, a declarat Vlad Gherman pentru , despre marea petrecere.

Însă, până la nuntă, Vlad și Oana au ajuns la Stare Civilă, iar o parte din momentele emoționate au fost făcute publice pe rețelele de socializare.

„Lumee, lumeeee, am reușit!! Ăștia suntem noi, în cea mai bună variantă a noastră: Gherman la pătrat! Începe o etapă nouă!”, a scris actorul la postarea pe pagina de Instagram.

Oana a purtat o rochie lungă bleu, tip baby doll – din voal, și un buchet din bujori, iar Vlad Gherman s-a asortat cu soția sa și a purtat o cămașă albă și un costum cream.

FOTO: Instagram

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Gandul și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *