Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Afacerea de 15 milioane de euro pregatita de Cristi Borcea si Gigi Nețoiu

Afacerea de 15 milioane de euro pregatita de Cristi Borcea si Gigi Nețoiu

Cristi Borcea și Gigi Nețoiu pregătesc lansarea unei afaceri imobiliare impresionante, cu o investiție de 15 milioane de euro. Proiectul cuprinde un ansamblu rezidențial de nouă etaje ce va include 96 de apartamente, spații comerciale și celebrul restaurant „Doi Cocoși”.

Autorizația de construcție pentru proiect a fost deja obținută, urmând ca cei doi parteneri să identifice un constructor potrivit.

Dumitru Dragomir a dezvăluit detalii despre planurile de afaceri ale celor doi investitori, menționând că proiectul va include și un magazin Mega Image, alături de restaurantul „Doi Cocoși”. Dragomir a exprimat interesul să cumpere spațiul comercial de la parter, oferindu-le banii necesari într-un interval scurt de timp.

Referitor la afacerile anterioare ale celor doi, Cristi Borcea, în vârstă de 53 de ani, este cunoscut ca un om de afaceri implicat în diverse domenii, inclusiv fotbal, imobiliare și comerț. Pe de altă parte, Gigi Nețoiu a fost acționar la mai multe echipe de fotbal, printre care Rocar București, FCU Craiova și Dinamo.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Gandul și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *