Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Alertă în magazinele Pepco. Produse retrase de urgență de la raft

Alertă în magazinele Pepco. Produse retrase de urgență de la raft

Pepco Germany GmbH a emis un anunț important cu privire la retragerea de la comercializare a mai multor produse. Decizia a fost luată din considerente legate de siguranță și conformitate cu normele. Compania a anunțat rechemarea mai multor creioane colorate și creioane cu următoarele numere de articol: PLU 344664, PLU 347467, PLU 349916, PLU 351997, PLU 596332, PLU 599150, PLU 599152, PLU 599153. Potrivit comunicatului companiei, s-au identificat niveluri ridicate de plastifianți în aceste produse.

Pepco a identificat diferite probleme în aceste produse, inclusiv prezența excesivă de plastifianți.

“Vă rugăm să îndepărtați imediat aceste produse din preajma copiilor!”

, a transmis compania.

Retragerea jucăriei Roată de olar

Totodată, Pepco a anunțat rechemarea jucăriei Roată de olar cu numărul de articol PLU 596629. Potrivit comunicatului emis de companie, s-a identificat un conținut excesiv de plumb în lutul folosit în fabricație. Compania recomandă ca acest produs să nu fie lăsat la îndemâna copiilor.

Retragerea tăvii de copt Premium

Pe lângă aceasta, Pepco a anunțat rechemarea tăvii de copt Premium cu numărul de articol PLU 348845. Teste interne au relevat că stratul de acoperire al produsului poate să se desprindă. Clienții pot returna produsele achiziționate la cel mai apropiat magazin Pepco. Costurile achiziției vor fi rambursate fără a fi necesară prezentarea unui bon fiscal.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *