Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Politică > Alfred Simonis anunță candidatura la șefia Consiliului Județean Timiș

Alfred Simonis anunță candidatura la șefia Consiliului Județean Timiș

Președintele PSD Timiș și președintele interimar al Camerei Deputaților, Alfred Simonis, și-a anunțat, luni, candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș și a îndemnat contracandidații săi să desfășoare o campanie electorală axată pe proiecte, nu pe atacuri.

“Cred că a sosit momentul schimbării în județul Timiș. Timișul trebuie să recupereze anii pierduți și decalajele față de județele mai mici și mai sărace, avem nevoie de oameni care luptă pentru proiecte și bani, nu pentru funcțiile lor. Asta am făcut în ultimii 4 ani și asta îmi doresc să continui să fac, anunțându-vă că intru în competiția electorală și mă înscriu pentru a candida la președinția Consiliului Județean Timiș”, a declarat Alfred Simonis luni.

Simonis a subliniat că nu va fi prezent pe lista de consilieri județeni a alianței PNL-PSD. De asemenea, a îndemnat adversarii săi politici să renunțe la atacurile politice și să desfășoare o campanie electorală bazată pe proiecte.

“Fac apel la actorii implicați în această campanie electorală să desfășurăm o campanie bazată pe proiecte, în care atacurile la persoană și retorica obișnuită în campaniile electorale să dispară, într-un an în care electoratul ne-a arătat că nu dorește o astfel de campanie electorală”, a mai afirmat Alfred Simonis.

Cu toate acestea, Simonis a oferit câteva replici contracandidaților săi.

“Câteva replici merită să fie date. Domnul Nica și domnul Fritz au invocat spiritul Timișoarei și au afirmat că acesta nu este respectat. Domnul Nica a făcut ceea ce nimeni altcineva nu a reușit niciodată. Nimeni nu a folosit morții Revoluției în luptele politice”, a mai spus Simonis.

Alfred Simonis a asigurat că, în cazul în care va fi ales, va rămâne în funcția de președinte al CJ Timiș și nu va accepta nicio ofertă de funcție la nivel național.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *