Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Politică > Alianța Dreapta Unită depune 530 de mii de semnături la BEC / Drulă: Depun candidaturile cu încredere / Tomac: Au schimbat regulile în timpul jocului

Alianța Dreapta Unită depune 530 de mii de semnături la BEC / Drulă: Depun candidaturile cu încredere / Tomac: Au schimbat regulile în timpul jocului

Liderii alianței Dreapta Unită depun peste 530.000 de semnături la BEC pentru alegerile europarlamentare

Alianța Dreapta Unită a depus luni la Biroul Electoral Central lista cu semnăturile de susținere pentru alegerile europarlamentare. Numărul depășește semnăturile strânse de USR în alianță la alegerile precedente din 2019.

Candidaturile depuse cu încredere

Cele trei partide care formează alianța Dreapta Unită – USR, PMP și Forța Dreptei – au depus candidaturile cu încredere. Cătălin Drulă, președintele USR, a subliniat importanța schimbării puterii abuzive, corupte și incompetente.

Puterea a schimbat regulile în timpul jocului, dar nu ne-au oprit. Pe 9 iunie vom vota împotriva comasării și a celor care primesc comenzi de la Kremlin. Nu vom permite să ne fure viitorul.

Propunerea pentru alegerile europarlamentare

Alianța Dreapta Unită propune 43 de persoane pentru alegerile europarlamentare, inclusiv Ilie Dan Barna, Vlad Vasile Voiculescu, Eugen Tomac și alții din cele trei formațiuni.

Continuarea activităților pentru alegerile locale

USR, PMP și Forța Dreptei vor continua să strângă semnături pentru candidaturile la alegerile locale până la termenul limită de 30 aprilie 2024. Cătălin Drulă a subliniat importanța muncii bune a primarilor USR și a exprimat încrederea în candidații de primari din cadrul alianței Dreapta Unită.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Gandul și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *