Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Alina Gorghiu apreciază comportamentul lui Horodniceanu în trafic. Ce spune ministrul Justiției despre reacția sa

Alina Gorghiu apreciază comportamentul lui Horodniceanu în trafic. Ce spune ministrul Justiției despre reacția sa

Alina Gorghiu, ministrul Justiției, a lăudat comportamentul echilibrat al lui Daniel Horodniceanu, fost vicepreședinte al CSM, în urma incidentului din trafic cu polițiștii. Gorghiu este convinsă că acesta a tras concluziile potrivite după acea întâmplare. Referitor la propria reacție în situații similare, Gorghiu a menționat că este foarte civilizată și politicoasă.

Într-o apariție la emisiunea Insider Politic de la Prima TV, Gorghiu a comentat replica lui Horodniceanu „Știți cine sunt eu” și a subliniat că acesta și-a asumat responsabilitatea pentru acel moment. Gorghiu a menționat că, de-a lungul timpului, a fost oprită în trafic de mai multe ori și a abordat situația cu politețe.

Ministrul Justiției a declarat că nu se așteaptă să se repete un astfel de incident și că toți au învățat din acea situație. Gorghiu a subliniat că este important să se evite replicile neinspirate în astfel de situații și a evidențiat că Horodniceanu a învățat din experiența sa.

În legătură cu incidentul din mai 2023, în care Horodniceanu a fost oprit în trafic de polițiștii ieșeni, acesta a susținut că a fost provocat și că a reacționat într-un mod neobișnuit pentru el. Decizia ÎCCJ a fost că Horodniceanu nu va fi sancționat pentru dialogul avut cu polițiștii.

În final, Gorghiu a subliniat că este important ca astfel de situații să fie evitate și că toți cei implicați au avut de învățat din acele momente.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Gandul și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *