Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Alina Gorghiu dezvăluie motivul pentru care Laura Codruța Kovesi nu va candida niciodată la prezidențiale: Femeie serioasă!

Alina Gorghiu dezvăluie motivul pentru care Laura Codruța Kovesi nu va candida niciodată la prezidențiale: Femeie serioasă!

Ministrul Justiției Alina Gorghiu explică de ce consideră că șefa Parchetului European, Laura Codruța Kovesi, nu va intra în competiția pentru alegerile prezidențiale din acest an. Gorghiu subliniază că Kovesi, o femeie serioasă, a refuzat în repetate rânduri să candideze, concentrându-se pe activitatea sa la Parchetul European și nu pe o eventuală candidatură.

În schimb, Alina Gorghiu anticipează că Mircea Geoană, adjunctul NATO, ar putea să își anunțe candidatura pentru funcția de președinte, deși Gorghiu nu îl consideră favorabil din postura de independent. Gorghiu a subliniat că pentru a ocupa funcția de președinte al României, este necesară nu doar o viziune politică clară, ci și o susținere politică solidă, aspecte pe care Geoană le-ar putea avea dificultăți să le îndeplinească.

În contextul discuției, Alina Gorghiu a declarat: „L-am văzut potrivit pentru rolul de reprezentare pe care l-a avut pentru România în structura NATO, dar nu îl văd ca pe un președinte al României potrivit și nici nu cred că are șanse în această formulă de independent”.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *