Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Sport > Allegri răbufnește la adresa directorilor de la Juventus. Detalii despre confruntarea din vestiar

Allegri răbufnește la adresa directorilor de la Juventus. Detalii despre confruntarea din vestiar

Publicațiile italiene Tuttosport și Il Corriere dello Sport relatează că Massimiliano Allegri a exprimat nemulțumire față de jucătorii echipei Juventus după victoria cu 1-0 împotriva Fiorentinei de duminică. Se pare că și directorii clubului au fost implicați în această situație tensionată.

Conform presei italiene, Allegri a fost nemulțumit de prestația jucătorilor săi, chiar dacă echipa a obținut o victorie importantă împotriva Fiorentinei, prima din Serie A după o pauză de o lună și jumătate pentru Juventus.

Gazzetta dello Sport a relatat că antrenorul italian și-a exprimat vehement nemulțumirea față de jucători după meci, considerând că aceștia au fost prea risipitori și ar fi trebuit să încheie meciul mai devreme.

Tuttosport și Il Corriere dello Sport au furnizat mai multe detalii, menționând că nemulțumirea lui Allegri s-a îndreptat și către directorii clubului. Conform Tuttosport, Allegri s-a confruntat cu directorii în tunelul de acces imediat după finalul meciului, în timp ce jucătorii încă se aflau pe teren salutând suporterii.

Potrivit Il Corriere dello Sport, Cristiano Giuntoli și Giovanni Manna au intrat în vestiar în timp ce Allegri își exprima vehement nemulțumirea față de jucători, încercând să-l calmeze pe antrenor, fără succes.

După victoria obținută împotriva Fiorentinei, Juventus se află acum cu șapte puncte în fața Romei, echipa de pe locul 5 în clasamentul Serie A, cu opt meciuri rămase de disputat.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *