Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Ambulanță obligată să plătească taxă de acces în Cimitirul Eternitatea din Galați

Ambulanță obligată să plătească taxă de acces în Cimitirul Eternitatea din Galați

O ambulanță a fost chemată să acorde primul ajutor miercuri unui bărbat care a leșinat în Cimitirul Eternitatea din Galați. Potrivit informațiilor furnizate de Mediafax, după ce ambulanța a intrat în cimitir pentru a-i acorda asistența de urgență bărbatului leșinat, personalul medical a constatat gravitatea situației și a decis să-l transporte de urgență la spital.

La plecare, personalul ambulanței a fost surprins de faptul că paznicul cimitirului a cerut plata unei taxe de acces în valoare de 6 lei înainte ca ambulanța să poată pleca spre spital. Abia după ce familia bărbatului a achitat taxa, ambulanța a putut pleca. Directorul medical al Serviciului Județean de Ambulanță Galați, Mihai Polinschi, a confirmat că situația a fost rezolvată și că societatea care administrează cimitirul a asigurat că nu se va mai repeta.

Conducerea Societății Gospodărire Urbană Galați, responsabilă de administrarea cimitirului, a declarat că paznicul implicat a fost avertizat pentru neîndeplinirea corectă a regulamentului de acces. Autoritățile din Galați au subliniat că acest incident a fost un caz izolat și că toate vehiculele de intervenție de la diferitele servicii, inclusiv Ambulanță, SMURD, Poliție, Pompieri și Jandarmerie, beneficiază de acces gratuit în cimitir.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *