Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Sport > Anamaria Prodan s-a împăcat cu Gigi Becali și îl vrea de naș: Ronald Gavril e genul familist!

Anamaria Prodan s-a împăcat cu Gigi Becali și îl vrea de naș: Ronald Gavril e genul familist!

Surpriză în lumea sportului! După ani de zile de certuri, Anamaria Prodan și Gigi Becali s-au împăcat. Dezvăluirile sunt făcute de impresara care la 50 de ani spune că e mai fericită ca niciodată și că împăcarea a venit ca un pas firesc între doi oameni credincioși, care oricum nu pot urî pe cineva.

Prodanca are planuri de nuntă, iar un naș ca Gigi Becali ar fi fix pe placul ei! “Lui Gigi îi plac campionii și bărbații care țin la familiile lor”, a spus Anamaria Prodan, al cărei iubit, Ronald Gavril se încadrează perfect.

“Nu este nimic senzațional. Este Dumnezeu. Este Paștele. Cei ce simt magia asta înțeleg. Sunt liniștită și fericită. Înainte de împărtășanie inima mea este liniștită. Eu nu pot să urăsc. De asta este nevoie ca sufletul să fie curat și liniștit înainte de împărtășanie. Aveam pe suflet multe certuri și scandaluri care nu erau ale mele. Le făceam ca să-mi salvez familia. Zilnic la împărtășanie în secundele alea de liniște simți că nu există ură dacă ești om bun. Pot râde toți cât vor, dar nimic nu mă mai atinge. Viața mea este minunată azi. Dumnezeu mi-a dat totul! Am zis mereu ca Dumnezeu știe de ce ia și aruncă răul din viața noastră. Eu știu cine sunt, ce suflet am și îi mulțumesc pentru tot ceea ce îmi dă să trăiesc”, a mai spus Anamaria Prodan.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *