Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Sport > Antrenorul Dinamo, Zeljko Kopic, exprimă îngrijorare după înfrângerea cu Oțelul Galați

Antrenorul Dinamo, Zeljko Kopic, exprimă îngrijorare după înfrângerea cu Oțelul Galați

Dinamo a suferit o înfrângere neașteptată în fața echipei Oțelul Galați, scor 0-1, în cadrul etapei a 3-a din play-out-ul SuperLigii. Aceasta a fost a treia partidă consecutivă fără victorie pentru “câini”, care se află acum pe locul 9, direct retrogradabil. Antrenorul Zeljko Kopic consideră că rezultatul negativ se datorează lipsei de concentrare a jucătorilor.

Răzvan Tănasă a marcat unicul gol al meciului în minutul 90+3, după un șut de la marginea careului, aducând victoria pentru Oțelul Galați.

“Cred că în majoritatea timpului am controlat jocul. Am avut ocazii. În ultima treime trebuie să reacționăm mai bine. E greu să pierzi pe final. Trebuie să văd și eu jocul să înțeleg ce s-a întâmplat. Evident că atunci când iei gol în prelungiri e o problemă de concentrare. Cea mai mare problemă o avem în fața porții”,

a declarat Kopic la finalul meciului.

În perspectiva următoarei partide cu Poli Iași, Kopic subliniază importanța acesteia pentru echipa sa, menționând că obținerea celor trei puncte este esențială pentru evitarea retrogradării. Clubul Dinamo se confruntă cu dificultăți în a marca goluri și în a obține victorii, iar antrenorul consideră că succesul în meciul viitor ar putea reprezenta un punct de cotitură în sezonul lor.

Într-o notă de incertitudine, se așteaptă decizia privind desfășurarea meciului cu Poli Iași cu spectatori în tribune, amânare anunțată de Comisia de Recurs a Ligii Profesioniste de Fotbal pentru marți, 9 aprilie, ora 14:00.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Fanatik și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *