Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > AUR București îl trimite pe Cozmin Gușă la statut: Candidatul validat internat e Mihai Enache

AUR București îl trimite pe Cozmin Gușă la statut: Candidatul validat internat e Mihai Enache

Filiala AUR București transmite, joi, că Cozmin Gușă trebuie să fie validat de forurile interne ale partidului înainte de a candida la Primăria Capitalei, momentan candidatul AUR fiind Mihai Enache.

Alianța pentru Unirea Românilor București salută orice inițiativă de colaborare care să contribuie la extincția tiraniei politice a PSD-PNL-USR din București. Anunțul lui Cozmin Gușă privind intenția de a candida din partea AUR București pentru Primăria Capitalei a fost transmis către forurile de conducere ale filialei pentru analiză și respectarea procedurilor interne prevăzute în statutul partidului.

Singurul candidat al partidului AUR validat până acum de forurile statutare este Mihai Enache, un expert în administrația locală. Enache este singurul candidat cu acest profil dintre toți cei anunțați pentru Primăria Generală a Municipiului București. Validarea fiecărui candidat de către organismele abilitate din cadrul partidului este crucială, conform sursei citate.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *