Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Autorul dublei crime de la Botoșani, condamnat pe viață pentru omor și abuz sexual asupra unei minore

Autorul dublei crime de la Botoșani, condamnat pe viață pentru omor și abuz sexual asupra unei minore

O dublă crimă a zguduit România acum doi ani, în comuna Cristinești din județul Botoșani. Un bărbat în vârstă de 55 de ani a comis un dublu asasinat în aprilie 2022, iar acum a primit o sentință definitivă de închisoare pe viață. Gestul condamnabil al individului a fost că a încercat să scape de răspundere folosind o fetiță de 13 ani, pe care o abuza sexual.

Anchetatorii au descoperit că fiica vitregă a bărbatului a fost implicată în tragedie. Fata a fost acuzată de furt de bani de către mama celor două victime, o femeie în vârstă de 54 de ani și mama acesteia, în vârstă de 84 de ani. Ulterior, bărbatul a convins-o pe tânără să își asume vina pentru crimele sale, promițându-i că nu va fi pedepsită din cauza vârstei sale. Cu toate acestea, probele și rezultatele de la necropsie au demonstrat implicarea sa în dubla crimă.

Investigațiile au relevat că fetița fusese victima abuzurilor sale timp de un an. Sentința de închisoare pe viață pentru omor calificat, viol și agresiune sexuală a fost pronunțată de Curtea de Apel Suceava în urma procesului desfășurat. Individul a fost găsit vinovat și condamnat pentru acțiunile sale odioase.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *