Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Bebeluşi în stare gravă transportaţi cu avionul SMURD de la Oradea şi Timişoara către Bucureşti

Bebeluşi în stare gravă transportaţi cu avionul SMURD de la Oradea şi Timişoara către Bucureşti

Doi bebeluşi aflaţi în stare critică au fost transportaţi de urgenţă la Bucureşti cu avionul SMURD. Aceştia au fost preluaţi din unităţile medicale din Oradea şi Timişoara.

Inspectoratul General de Aviație al M.A.I. a transmis că avionul SMURD 1124 a efectuat două misiuni de urgenţă pentru a salva viaţa celor doi bebeluşi. Primul copil, în vârstă de doar o zi, diagnosticat cu afecţiuni cardiace, a fost transferat de la Timişoara la Bucureşti, la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Marie Skłodowska Curie.

Imediat după finalizarea primei misiuni, echipajul a fost alertat din nou, decolând pentru a prelua un bebeluş în vârstă de 6 zile de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea, transportându-l de urgenţă la acelaşi spital din capitală pentru tratament.

Pe durata zborurilor, cei mici au fost monitorizaţi şi asistaţi de o echipă medicală de la UPU-SMURD din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *