Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Boloș: Fiind preot misionar, trebuie să respect regulile canonice ale bisericii, nu pot să mă înscriu în PNL. Dar simpatizez doctrina

Boloș: Fiind preot misionar, trebuie să respect regulile canonice ale bisericii, nu pot să mă înscriu în PNL. Dar simpatizez doctrina

Marcel Boloș a declarat vineri seara, în cadrul emisiunii LIVE cu Rotaru și Kiss de la , că în cazul în care îi vor fi recunoscute performanțele ca ministru, ar fi deschis să facă parte dintr-un viitor guvern. El a subliniat că din cauza statutului său de preot misionar, nu poate deveni membru PNL, fiind obligat să respecte normele canonice ale bisericii.

Într-un dialog cu Rareș Bogdan și Mihai Tudose la BEC, Boloș a exprimat nemulțumirea sa după o recentă vizită în piață. Totodată, un fost consilier local PNL, care acum activează ca frizer, a fost numit în funcția de șef la Jocuri de Noroc.

Pe lângă aceste aspecte, discuțiile au inclus și subiecte precum durata tranziției de la ora de vară la ora de iarnă, strategiile de protejare a averii de către Cătălin Cîrstoiu, precum și scandalul din PNL generat de demiterea lui Alin Nica de la conducerea filialei Timiș.

În cadrul unei secțiuni de digistorie, s-au prezentat cele mai relevante evenimente din data de 5 aprilie, iar Silvestru Șoșoacă a generat o situație de urgență la poliție. De asemenea, s-a evidențiat modul în care Taiwanul a reușit să minimizeze efectele unui cutremur de magnitudine 7,4.

Marcel Boloș a subliniat: „Fiind preot misionar, trebuie să respect regulile canonice ale bisericii, și de aceea nu pot să devin membru PNL. Cu toate acestea, simpatizez doctrina partidului. PNL m-a susținut și m-a propus, iar eu îi datorez recunoștință pentru sprijinul acordat.”

În concluzie, Marcel Boloș a reiterat disponibilitatea sa de a contribui la un viitor guvern în cazul în care meritele sale sunt apreciate, menționând că, deși nu poate adera la PNL din motive religioase, împărtășește valorile și doctrina partidului.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Digi24 și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *