Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Politică > Campania electorală bagă deputații în ONLINE / Deputații din Comisia de buget țin ședințele pe Zoom, pentru a fi prezenți și în CAMPANIA ELECTORALĂ

Campania electorală bagă deputații în ONLINE / Deputații din Comisia de buget țin ședințele pe Zoom, pentru a fi prezenți și în CAMPANIA ELECTORALĂ

Comisia pentru buget-finanţe a Camerei Deputaţilor va lucra online până la finalul actualei sesiuni parlamentare, pentru ca parlamentarii să se poată ocupa şi de campaniile electorale. Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a aprobat luni o solicitare în acest sens din partea preşedintelui Comisiei pentru buget-finanțe, Iulian Huţucă.

Având în vedere contextul politic actual marcat de apropierea alegerilor locale şi europarlamentare, dar şi necesitatea adoptării prin lege a unor proiecte legislative, vă adresăm rugămintea de a aproba ca, în perioada rămasă până la sfârşitul actualei sesiuni parlamentare, dezbaterile Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci să se desfăşoare cu prezenţă online. Acest mod de lucru va permite ca atât activitatea legislativă, cât şi cea desfăşurată în vederea alegerilor să se deruleze fără sincope, a solicitat preşedintele comisiei, Bogdan Huţucă, într-o cerere către Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor.

Biroul permanent a aprobat, de asemenea, ca şedinţele Comisiei pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor să se desfăşoare în format hibrid până la sfârşitul sesiunii parlamentare.

Ambele solicitări au fost aprobate de Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor.

CITEȘTE ȘI:

  • Breșă de securitate la Camera Deputaților! Au fost furate date importante
  • Legea „2 MAI” a trecut de Camera Deputaților/Închisoare cu executare pentru traficanții de droguri

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *