Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Castelul Corvinilor, decor pentru o nouă producţie cinematografică

Castelul Corvinilor, decor pentru o nouă producţie cinematografică

Timp de două zile, marţi şi miercuri, o parte din Castelul Corvinilor din Hunedoara devine platou de filmare pentru producţia cinematografică intitulată ‘Noaptea lui Vlad’, în regia lui Ciprian Dumitraşcu. Vizitarea monumentului istoric va fi permisă pentru public, conform anunţului făcut de administraţia Muzeului Castelul Corvinilor.

‘Filmările se vor desfăşura în perioada 9-11 aprilie, fără a restricţiona accesul vizitatorilor în Castel’, se precizează pe pagina de Facebook a Castelului Corvinilor.

De-a lungul anilor, Castelul Corvinilor a fost ales ca decor pentru numeroase filme, inclusiv pentru ‘The Nun’ (Călugăriţa), ‘Ghost Rider – Spirit of Vengeance’ (Demonul Răzbunării), ‘Mihai Viteazul’, ‘Întoarcerea lui Vodă Lăpuşneanu’, ‘Vlad’ şi altele.

Castelul de la Hunedoara a trecut la programul de vară începând cu 1 aprilie, permiţând vizitarea sa de marţi până duminică între orele 9,00 şi 20,00, iar luni între orele 12,00 şi 20,00.

Anul trecut, Castelul Corvinilor a fost vizitat de 392.000 de turişti, conform datelor publicate de către Direcţia Generală de Administrare Monumente şi Promovare Turistică Hunedoara.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *