Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Economie > CÂT COSTĂ carnea vândută de Vlad Miriță de la ferma sa. ”Am mai crescut anumite prețuri”

CÂT COSTĂ carnea vândută de Vlad Miriță de la ferma sa. ”Am mai crescut anumite prețuri”

Vlad Miriță, în vârstă de 42 de ani, deține o fermă în Târgoviște unde crește animale și comercializează carne. Artistul a declarat că a crescut unele prețuri pentru produsele sale, în special cele de tip Premium.

Vlad Miriță este cunoscut atât ca tenor, cât și ca artist pop. Este căsătorit cu Maria Natura și au împreună un băiețel numit Iustin. Pe lângă cariera sa artistică, Miriță este și om de afaceri, gestionând ferma sa cu animale și păsări.

Prețurile produselor comercializate de Vlad Miriță includ: ceafă de porc – 74,80 lei/400 g, piept de curcan (bucăți mari) – 104,30 lei/700 g, cocoș de curte – 164,70 lei/2,7 kg, un curcan întreg tranșat de 9 kg – 630,00 lei, mici de vită-porc Chindia – 81,00 lei/kg, șorici pârlit tradițional – 19,50 lei (TVA inclus)/200 g, mușchiuleț de porc – 82,00 lei/400 g, ouă de găină de țară proaspete – 24,94 lei/cofraj cu 10 bucăți, porc pășunat Ferma Soarelui întreg (carcasă) – 4.000 lei/80 kg, carne tocată de porc – 36,40 lei/700 g, carne de lucru – 39,00 lei/kg, cârnați afumați simpli – 46,40 lei/400 g.

Vlad Miriță a menționat: „Noi producem alimente Premium, iar modul nostru de creștere a animalelor este diferit de practicile industriale. Prin urmare, prețurile reflectă calitatea superioară a produselor noastre. Ne adresăm unui public care apreciază să plătească pentru produse de înaltă calitate, menite să ofere beneficii reale organismului și să întărească sistemul imunitar.”

În concluzie, Vlad Miriță a evidențiat că, în ciuda creșterii unor prețuri, cererea pentru carnea sa de porc și pasăre este în creștere, iar produsele sale Premium sunt apreciate de un public preocupat de calitatea și proveniența alimentelor.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Gandul și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *