Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Cât te costă să petreci sărbătorile de PAȘTE în inima Bucovinei? Norocoșii încă mai pot prinde o cazare 100% românească cu ciubăr inclus în preț

Cât te costă să petreci sărbătorile de PAȘTE în inima Bucovinei? Norocoșii încă mai pot prinde o cazare 100% românească cu ciubăr inclus în preț

În Bucovina, se resimte deja aglomerația în pensiuni înainte cu o lună de Paște, după ce rezervările în pensiunile tradiționale au ajuns deja la 90% din capacitate, în ciuda prețului destul de piperat.

Turiștii, dornici de minivacanța de Paște care se va lega cu ziua liberă de 1 mai și-au asigurat locurile încă din anul trecut, iar acum gradul de ocupare în pensiunile tradiționale este aproape la capacitate maximă, în special în zonele apropiate de mânăstiri.

Pensiunile din zonă se pregătesc să primească oaspeți dornici de sărbători autentice, oferindu-le, pe lângă peisaje pitorești și tradiții locale, o experiență culinară bogată.

Pentru cei mai norocoși, oferta de cazare include și acces la facilități cum ar fi spa, piscină, saună umedă și uscată, ciubăr, salină și jacuzzi.

În întreg județul Suceava se organizează târguri de Paște și festivaluri, iar în acest an, un punct principal de atracție este deschiderea unui nou traseu al Mocăniței de la Moldovița la Vatra Moldoviței, potrivit B1TV.

Costul pentru cazare și masă în inima Bucovinei variază între 3.000 și 7.000 de lei pentru românii care doresc să petreacă Paștele în această regiune pitorească.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Gandul și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *