Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Sport > Cătălin Cîrjan (Dinamo) – Avem foame de rezultate, ne dorim să intrăm în play-off

Cătălin Cîrjan (Dinamo) – Avem foame de rezultate, ne dorim să intrăm în play-off

Fotbalistul Cătălin Cîrjan a exprimat, miercuri, determinarea sa și a colegilor săi din echipa Dinamo București de a obține rezultate pozitive și de a se califica în play-off-ul Superligii în noul sezon competițional.

“Nu am fost prezent aici anterior și nu sunt familiarizat cu evenimentele de anul trecut, dar consider că avem acum o echipă solidă, cu mulți jucători tineri. Toți suntem motivați să obținem rezultate și ne dorim să ajungem în play-off. Ne propunem să evoluăm împreună și să avem un sezon de succes. Suntem pregătiți pentru primul meci al sezonului. Nu ne interesează cine este adversarul, ci ne concentrăm să ne desfășurăm activitatea la cel mai înalt nivel, să oferim tot ce avem mai bun pe teren pentru a câștiga meciul”, a declarat el.

Mijlocașul, care a evoluat în sezonul anterior la Rapid, va purta tricoul cu numărul 10 la Dinamo.

“La Dinamo au fost jucători remarcabili care au purtat numărul 10. Cu toate acestea, sunt încrezător că sunt pregătit să port acest tricou și voi demonstra acest lucru pe teren. Am admirat mulți jucători de la Dinamo, de la Ionel Dănciulescu la Marius Alexe”, a subliniat fotbalistul.

Administratorul special Andrei Nicolescu, antrenorul principal Zeljko Kopic, secundul Florentin Petre și jucătorii Kennedy Boateng, Cătălin Cîrjan, Adnan Golubovic și Dennis Politic au participat, miercuri, la prezentarea noii echipamente pentru sezonul competițional 2024-2025.

Jucătorii echipei din București vor utiliza trei seturi de echipament: cel pentru meciurile de acasă va fi complet roșu, cel pentru deplasări va fi alb, iar cel de rezervă va fi o combinație de gri antracit cu dungi roșii.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *