Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Cătălin Cîrstoiu propune soluții pentru îmbunătățirea sistemului de sănătate din București

Cătălin Cîrstoiu propune soluții pentru îmbunătățirea sistemului de sănătate din București

Medicul și candidatul la Primăria Generală, Cătălin Cîrstoiu, a vizitat Institutul Clinic Fundeni și a discutat despre provocările din spitalele bucureștene, oferind soluții concrete. Una dintre propunerile sale este dezvoltarea unei strategii integrate a serviciilor medicale pentru a se concentra pe nevoile pacienților. De asemenea, consideră necesară o reevaluare a ASSMB-ului pentru a sprijini spitalele care au nevoie de personal suplimentar.

Cîrstoiu subliniază importanța unei infrastructuri de sănătate bine puse la punct, adaptată cerințelor actuale ale sistemului medical. De asemenea, evidențiază problemele recurente din spitale, cum ar fi lipsa apei calde și a căldurii, propunând soluționarea lor prin implementarea unei microcentrale de trigenerare.

În contextul Zilei Mondiale a Sănătății, Cătălin Cîrstoiu subliniază importanța devizei ‘Sănătatea mea, dreptul meu’ pentru medici, pacienți și factorii de decizie. Medicul a petrecut această zi specială la spital, alături de pacienți, exprimându-și angajamentul față de îmbunătățirea sistemului medical din București.

În concluzie, propunerile și acțiunile lui Cătălin Cîrstoiu reflectă o viziune amplă asupra îmbunătățirii sistemului de sănătate din București, subliniind importanța colaborării între medici, pacienți și autorități pentru asigurarea unor servicii medicale de calitate.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *