Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Ce se întâmplă cu tichetele de călătorie nefolosite de pensionari – Lămuririle ministrului Muncii

Ce se întâmplă cu tichetele de călătorie nefolosite de pensionari – Lămuririle ministrului Muncii

Ministrul Muncii a oferit clarificări importante în contextul apariției unor întrebări referitoare la tichetele de călătorie destinate pensionarilor din România.

Bucura Oprescu a subliniat că există posibilitatea ca aceste tichete să fie pierdute, cu condiția însă ca anumite criterii să fie îndeplinite.

Ministrul a explicat că tichetele de călătorie au rolul de a încuraja activitatea pensionarilor, indiferent de vârstă, motiv pentru care acestea nu pot fi transformate în vouchere sau convertite în bani.

„Aceste tichete reprezintă un drept pe care l-am conceput în ideea de incluziune socială și de menținere a unui stil de viață activ pentru pensionari, oferindu-le posibilitatea de a călători. Ele nu pot fi schimbate în vouchere sau alte forme pentru a păstra acest drept. Pe lângă alte beneficii de care se bucură, pensionarii au și dreptul de a călători datorită acestor tichete”, a subliniat ministrul Muncii în cadrul emisiunii România la raport.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *