Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Cîrstoiu s-a plimbat din nou cu metroul: „O să repet gestul. Nicușor, ți-am păstrat un loc”

Cîrstoiu s-a plimbat din nou cu metroul: „O să repet gestul. Nicușor, ți-am păstrat un loc”

Candidatul PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a ales să folosească metroul din nou, de data aceasta la ora prânzului când vagoanele sunt mai puțin aglomerate. El a menționat că a rezervat un loc și pentru Nicuşor Dan, pentru a discuta despre importanța metroului și pentru a-i explica de ce Metrorex ar trebui să fie sub autoritatea Primăriei Municipiului Bucureşti.

„M-am deplasat și astăzi cu metroul. Chiar și la ora prânzului, când vagoanele sunt mai puțin populate. Și seara, când trenurile sunt pline și când întreaga circulație din zona de nord a orașului era blocată de un trafic infernal. Așadar, Nicuşor, eu sunt prezent în metrou în fiecare zi. Am păstrat un loc pentru tine. Hai să discutăm despre metrou! Să-ți explic de ce este crucial ca metroul să fie sub autoritatea Primăriei Capitalei!”, a scris Cătălin Cîrstoiu joi pe Facebook.

Candidatul comun al PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a menționat de asemenea joi că a folosit metroul în această săptămână pentru a sublinia necesitatea ca Metrorex să fie transferat sub autoritatea Primăriei Capitalei.

„Voi repeta această acțiune, deoarece consider că este esențial să fii aproape de oraș. Eu nu îmi consult pacienții prin internet, ci am o relație directă cu ei”, a adăugat acesta.

Medicul a subliniat importanța interconectării tuturor mijloacelor de transport în comun într-un sistem integrat.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Digi24 și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *