Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Controale la sânge a polițiștilor în Capitală! Au reținut 12 permise de conducere, au dat amenzi de 35.000 de lei și au descoperit doi șoferi drogați

Controale la sânge a polițiștilor în Capitală! Au reținut 12 permise de conducere, au dat amenzi de 35.000 de lei și au descoperit doi șoferi drogați

Polițiștii au reținut 12 permise de conducere în Capitală, în urma unei acțiuni desfășurate în noaptea de sâmbătă spre duminică. De asemenea, ei au dat amenzi de 35.000 de lei și au descoperit doi șoferi care erau sub influența drogurilor.

Reprezentanții Poliției Capitalei au anunțat că în noaptea de 6/7 aprilie, polițiștii Brigăzii Rutiere au acționat în mai multe zone pentru prevenirea accidentelor de circulație produse pe fondul conducerii vehiculelor de către persoane aflate sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

În urma controalelor efectuate, polițiștii rutieri au aplicat 43 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 35.000 de lei și au constatat 4 infracțiuni la regimul rutier, după cum urmează: două pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive; unul pentru conducerea unui autovehicul cu permisul suspendat, unul pentru conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

De asemenea, ei au reținut 12 permise de conducere, dintre care câte trei pentru depășirea vitezei, infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice și pentru conducerea sub influența alcoolului, câte două pentru nerespectarea culorii roșu a semaforului și unul pentru neacordarea de prioritate.

Totodată, au fost reținute două certificate de înmatriculare pentru deficiențele tehnice constatate.

În cadrul acestei acțiuni, polițiștii au depistat un șofer de 36 de ani care conducea în Sectorul 2 deși era sub influența drogurilor.

În urma testării preliminare efectuate cu aparatul DrugTest, au rezultat indicii cu privire la posibila prezență în organism a substanțelor interzise. Conducătorul autovehiculului a fost condus la sediul I.N.M.L. în vederea prelevării de mostre biologice.

De asemenea, un bărbat de 24 de ani a fost depistat în timp ce conducea o mașină pe o stradă din Sectorul 1 deși avea permisul suspendat.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *