Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Cristian Popescu Piedone, despre cel mai recent SONDAJ care îl plasează pe primul loc: „Eu nu am contracandidați, nu am o competiție”

Cristian Popescu Piedone, despre cel mai recent SONDAJ care îl plasează pe primul loc: „Eu nu am contracandidați, nu am o competiție”

Cel mai recent sondaj indică faptul că Cristian Popescu Piedone ar fi favoritul pentru Primăria Capitalei. Într-un ipotetic scrutin local desfășurat mâine, actualul primar al Sectorului 5 ar obține 40% din voturi. Pe locul secund s-ar situa Nicușor Dan, cu 29%, în timp ce Cristian Cîrstoiu ar acumula 20% din preferințele electoratului.

„Nu că sunt ironic, eu nu am contracandidați. Bătălia se dă între Nicușor Dan și cetățean, doctorul Cîrstoiu, venit dintr-o dimensiune în care trebuie să învețe, nu prin consiliere, alfabetul administrativ, îi va trebui mult timp, respect profesia lui, și trebuie să învețe Bucureștiul. Eu nu am o competiție. Eu sunt alături de omul de rând și de cetățean. M-a adus, după aproape patru mandate, la două primării, unde sunt, în posibilitatea ca aceste partide, care – în grandomania lor – gândesc că sunt stăpânii tuturor inelelor. De fapt, e un singur inel și ăla este al cetățeanului, el îl va pune și se va căsători cu cel care îi va reprezenta interesele”, a declarat Piedone.

Sursa foto – captură video: Antena 3

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Gandul și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *