Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Cristian Popescu Piedone, despre Parcul Sebastian din sectorul 5: „De luni, intră în REFACERE totală. Scena a fost demolată săptămâna trecută”

Cristian Popescu Piedone, despre Parcul Sebastian din sectorul 5: „De luni, intră în REFACERE totală. Scena a fost demolată săptămâna trecută”

Partida Romilor „Pro-Europa” organizează spectacole de Ziua Internaţională a Romilor, în zilele de 6 şi 7 aprilie la București, în Parcul Sebastian. La evenimentul din această seară a participat și primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, care a vorbit depre soarta acestui parc, în perioada următoare.

„(…) Astăzi și mâine, în Parcul Sebastian sunt peste 60.000 de oameni. (…) Este ultima paranghelie care se va desfășura în Sectorul 5. De luni, Parcul Sebastian intră în refacere totală și aceeași scenă care locui pe care locuitorii Sectorului 5 m-au rugat timp de 2 ani de zile, construită în alte mandate, a fost demolată săptămâna trecută. Este ultimul eveniment în care tulburăm liniștea publică. până la orele 23:00 totul se oprește, și astăzi și mâine, iar de luni ne apucăm de treabă. Proiectul va fi început de mine și va fi continuat de Vlad Popescu Piedone”, a spus edilul, la Româna TV.

FOTO – Captură video: B1 TV

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Gandul și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *