Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Sport > Cristiano Bergodi (Rapid) mai speră la titlu: ‘Nu suntem morţi deja, pentru că în fotbal se poate întâmpla orice’

Cristiano Bergodi (Rapid) mai speră la titlu: ‘Nu suntem morţi deja, pentru că în fotbal se poate întâmpla orice’

Antrenorul echipei Rapid, Cristiano Bergodi, a subliniat într-o conferinţă de presă că echipa sa nu poate fi considerată eliminată din lupta pentru titlu, deoarece mai sunt disponibile 24 de puncte de joc. Chiar dacă FCSB se află la o distanţă de 10 puncte în clasament, Bergodi consideră că ar fi arogant să vorbească despre acest subiect în prezent.

Bergodi a menționat: “Nu ştiu dacă a scăzut presiunea. Presiunea există întotdeauna, suntem la Rapid şi trebuie să câştigăm întotdeauna. Noi ne gândim să intrăm în această luptă pentru locul doi sau trei şi apoi vom vedea. Acum nu putem vorbi despre FCSB, când este deja departe, la 10 puncte, mi se pare un pic arogant. Dacă aş fi ştiut ce se întâmplă după victoriile cu FCSB poate nu am fi pierdut aceste două meciuri. Suntem toţi vinovaţi, dar mergem înainte pentru că avem încă 24 de puncte la dispoziţie pentru a face tot posibilul. Este important acest meci cu CFR, apoi avem meciuri directe. Nu trebuie să ne grăbim cu declaraţiile, nu suntem morţi deja, pentru că în fotbal se poate întâmpla orice”.

Tehnicianul italian își dorește să răsplătească încrederea acordată de conducerea clubului prin obținerea de rezultate pozitive: “Eu nu ştiu că domnul Şucu m-a confirmat până la finalul sezonului. Eu vreau să răsplătesc această încredere pe care conducătorii mi-au dat-o pentru că după fiecare meci, ştiţi cum este în România, nu ajungem prea departe. Vom vedea ce va fi meci după meci. Avem un meci dificil acum cu CFR Cluj. Am văzut că a fost o anumită campanie denigratoare la adresa mea, dar eu mă gândesc să fac o treabă bună aici, să antrenez echipa bine şi să atingem acest obiectiv la finalul campionatului”.

În legătură cu meciul cu CFR Cluj, Bergodi a remarcat că și adversarii lor trec printr-o perioadă dificilă similară celei a echipei sale. El a subliniat: “Este un meci foarte important în care se vor întâlni două echipe care din cauza rezultatelor negative din ultima perioadă au nevoie de puncte. Pentru noi este foarte important să câştigăm aceste trei puncte. Vom vedea după meci dacă am depăşit sau nu înfrângerea de la Craiova, jucătorii s-au antrenat bine foarte bine, i-am văzut montaţi, sunt motivaţi. Şi cred eu că vom face un meci bun”.

Bergodi a adăugat: “Nu ştiu dacă ne va ajuta faptul că CFR a rămas fără antrenor înainte meciului cu noi. Pentru că nu ştii cum este antrenorul nou şi nu avem puncte de reper. Ştim cum joacă echipa şi în două zile nu cred că este ceva schimbat, pentru că şi ei trec printr-o perioadă proastă, la fel ca şi noi. M-a surprins plecarea lui Mutu. Şi la CFR este la fel ca la Rapid, trebuie să câştigi întotdeauna. A fost o surpriză înfrângerea în Cupă, dar că a plecat… fiecare îşi decide soarta”.

Echipa de fotbal FC Rapid va juca împotriva echipei CFR Cluj, sâmbătă, de la ora 20:30, pe Stadionul Giuleşti din Capitală, într-o partidă importantă din etapa a 3-a a play-off-ului Superligii.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *