Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Cum directorul Poliției Locale Sector 2 încearcă să „dubleze” un proiect de 12 milioane de lei fără a avea nicio LOGICĂ

Cum directorul Poliției Locale Sector 2 încearcă să „dubleze” un proiect de 12 milioane de lei fără a avea nicio LOGICĂ

Apar detalii noi legate de activitatea Poliției Locale a Sectorului 2, unde deciziile sunt luate de directorul general Adrian Angheluș, directorul general adjunct Liviu Ciobanu și Claudiu Țupulan. Aceștia sunt acuzați că conduc instituția într-un mod „dictatorial”, încălcând legea și eliminând cei care se opun deciziilor lor.

Gândul a prezentat mai multe cazuri care ridică semne de întrebare și necesită explicații urgente. Cu toate acestea, răspunsurile solicitate nu au fost furnizate redacției.

O acțiune de „toaletare” a arborilor din curtea Poliției Locale Sector 2 a avut consecințe neașteptate, fără un aviz de mediu și cu o amendă plătită de directorul general Adrian Angheluș.

Există suspiciuni de „blat” legate de un concurs pentru ocuparea funcției de director executiv la Direcția Juridică. Directorul general Adrian Angheluș a organizat propriul juriu și a câștigat concursul.

Agenția Națională a Funcționarilor Publici a demarat un control la Poliția Locală Sector 2.

Doi directori ai Poliției Locale Sector 2 și-au remobilat birourile printr-o firmă administrată de nașul unuia dintre ei. Mai mult, fiica nașului a fost angajată la instituție.

Un proiect de construire a unei clădiri pentru Relații Publice și Dispecerat Monitorizare a fost suspendat și supus unui audit extern și intern, cu costuri semnificative.

Proiectul a fost reluat după negocieri tensionate, sub amenințarea unui proces. Conducerea Poliției Locale Sector 2 a insistat să deschidă un alt șantier pentru același obiectiv, generând confuzie și cheltuieli suplimentare.

În ciuda deciziilor controversate, conducerea instituției a demarat procedura pentru un nou proiect, generând întrebări legate de logică și eficiență.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Gandul și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *