Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Politică > Cursa pentru Primăria Capitalei: Candidații se implică activ în campanie

Cursa pentru Primăria Capitalei: Candidații se implică activ în campanie

Cursa pentru primăria Capitalei s-a încins

Trei dintre cei mai notabili candidați au ieșit în stradă să-și întâlnească susținătorii. Cristian Popescu Piedone a mărșăluit pe Calea Victoriei, Cătălin Cîrstoiu a vizitat Spitalul Universitar, iar Nicușor Dan a celebrat Ziua Internațională a Romilor, inaugurând o nouă piață.

Cristian Popescu Piedone mărșăluiește pe Calea Victoriei

Cristian Popescu Piedone, candidatul Partidului Umanist Social Liberal și primarul Sectorului 5, a mărșăluit alături de susținătorii săi pe Calea Victoriei. A adus în discuție importanța primarilor din trecut în dezvoltarea orașului, menționându-i pe Pake Protopopescu, Dem I. Dobrescu și Barbu Ștefănescu Delavrancea ca figuri cheie în modernizarea Bucureștiului.

“Am coborât cu ai mei pe Calea Victoriei și mi-am amintit povești despre marele primar ‘Târnăcop’! Că el a modernizat prima oară Calea Victoriei! De câte ori iau la pas cărările Bucureștiului istoric, mi-i imaginez pe giganții care l-au iubit și l-au respectat atât de mult încât l-au transformat dintr-un banal târg balcanic… într-un cochet oraș cu iz parizian, apreciat de Europa acelor vremuri”.

Nicușor Dan sărbătorește Ziua Internațională a Rromilor

Nicușor Dan, primarul actual al Capitalei, a participat la evenimentele dedicate Zilei Internaționale a Rromilor. A inaugurat Piața Nicolae Gheorghe din sectorul 4, subliniind importanța recunoașterii contribuțiilor comunității rrome la civilizația românească.

Cătălin Cîrstoiu își face jurnal de campanie

Candidatul coaliției PSD-PNL, Cătălin Cîrstoiu, a evidențiat necesitatea transparenței în campanie, exprimându-și angajamentul față de respectarea standardelor medicale europene în spitalele Capitalei.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Gandul și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *