Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Dan Negru critica comportamentul de vandalizare a iepurașilor de ciocolată: ‘Copiii sunt influențați de acțiunile noastre’ / VIDEO

Dan Negru critica comportamentul de vandalizare a iepurașilor de ciocolată: ‘Copiii sunt influențați de acțiunile noastre’ / VIDEO

Dan Negru a reacționat la valul de isterie generat de spargerea iepurașilor și ouălor de ciocolată din magazine. El a subliniat diferențele dintre TikTok-ul chinezesc și cel din România, unde se promovează un comportament de vandalizare.

Într-o postare, Dan Negru a atras atenția asupra faptului că platforma TikTok din China are un alt scop și algoritmi diferiți față de cei din România. El a subliniat că educația copiilor este influențată de acțiunile noastre, nu doar de vorbele noastre.

Reacția față de ‘tăntălăii care sparg iepurașii de ciocolată’

Un fenomen neobișnuit a captivat atenția utilizatorilor platformei TikTok și s-a răspândit și în România, inspirând mulți să imite acest comportament. Mulți români au început să spargă iepurași de ciocolată în supermarketuri, filmându-și acțiunile și distribuindu-le online.

Clipurile virale de pe TikTok au generat controverse, iar unii utilizatori au descoperit sume de bani ascunse în interiorul iepurașilor sparti. Această activitate a stârnit o adevărată isterie, cu mulți români participând la această tendință.

Reacția comercianților și producătorilor

Lidl România și Heidi Chocolate au intervenit după ce au apărut clipuri pe TikTok sugerând că figurinele de Paște conțin bani, ceea ce a dus la deteriorarea ambalajelor. Ambele companii au clarificat că produsele conțin doar ciocolată, fără alte surprize.

Reprezentanții Lidl România au transmis un mesaj pe Instagram, rugându-i pe clienți să nu distrugă figurinele de ciocolată. Ei au subliniat că în interiorul acestora se află doar ciocolată.

Este important să conștientizăm impactul acțiunilor noastre asupra celor din jur și să ne asigurăm că promovăm un comportament responsabil și respectuos, mai ales în perioadele festive.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *