Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Dana Marijuana se ia de Erika Isac: Se prezintă scandalos, nu e un exemplu bun!

Dana Marijuana se ia de Erika Isac: Se prezintă scandalos, nu e un exemplu bun!

Dana Marijuana, cunoscută publicului pentru colaborările muzicale cu trupa La Familia, exprimă faptul că nu mai are așteptări să trăiască exclusiv din muzică. Odată ce colaborarea sa cu Sișu și Puya a încetat, popularitatea artistei a scăzut în ochii publicului. De-a lungul timpului, Dana Marijuana a trecut și prin momente dificile legate de consumul de droguri, dar a reușit să depășească aceste probleme și acum se bucură de statutul de mamă. Ea s-a mutat în prezent la Constanța și își întreține existența dintr-o pensie oferită de stat.

Cu un venit lunar de aproximativ 2.200 de lei, artista afirmă că mai cântă doar pentru a-și rotunji veniturile. Despre faptul că nu se află într-o situație financiară privilegiată, Dana Marijuana subliniază că este mulțumită că piesele sale transmit un mesaj și ajung la public prin intermediul versurilor. În ceea ce privește artista Erika Isac, care a atras atenția cu piesa Macarena, Dana Marijuana nu împărtășește neapărat o opinie pozitivă.

„Nu știu cum să o caracterizez pe ea sau pe piesa sa, am făcut o mică cercetare. Personal, consider că oamenii inteligenți și artiștii adevărați îmi rămân întipăriți în memorie și mă rog ca eu însumi să urmez calea cea dreaptă. Din perspectiva mea, atunci când se prezintă într-un mod scandalos în videoclip, nu oferă un exemplu adecvat pentru societate”, a declarat Dana Marijuana.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *