Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Dezvăluiri șocante în cazul copilului ținut în cușcă. Torționarul era chiar viceprimarul localității, iar părinții primeau bani

Dezvăluiri șocante în cazul copilului ținut în cușcă. Torționarul era chiar viceprimarul localității, iar părinții primeau bani

Apar noi detalii șocante în cazul copilului exploatat la o stână din județul Brașov. Cel care l-a chinuit ani la rând era chiar viceprimarul localității, iar părinții erau complici. Torționarul a ajuns în spatele gratiilor, iar părinții minorului sunt în arest la domiciliu.

Calvarul prin care a trecut copilul a durat 4 ani. Băiatul le-a povestit anchetatorilor că viceprimarul l-ar fi obligat să muncească în condiții grele și l-ar fi bătut de mai multe ori.

Băiatul era ținut în cușcă și lăsat fără hrană. Dacă refuza sau era obosit, copilul era torturat și pus să stea într-o cușcă. În plus, era deseori înfometat.

Adolescentul, care are acum 14 ani, a mărturisit că a încercat de mai multe ori să fugă, dar de fiecare dată a fost găsit de stăpân care l-a adus cu forța înapoi la stână, unde l-a bătut cu sălbăticie cu biciul.

Părinții copilului primeau până la 1.000 de lei lunar. Anchetatorii au ajuns la viceprimar după ce, în ianuarie, au reținut un alt bărbat, inginer silvic, care, la rândul lui, îl exploata pe copil.

În timpul audierilor, băiatul a povestit despre anii petrecuți în serviciul bărbatului. Totul s-ar fi întâmplat cu acordul tatălui său, care încasa până la 1.000 de lei lunar de la așa-zișii stăpâni.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *