Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Diana Șoșoacă, implicată într-un nou scandal rutier! Reacția unui fost polițist

Diana Șoșoacă, implicată într-un nou scandal rutier! Reacția unui fost polițist

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost surprinsă din nou încălcând legea, de data aceasta staționând pe o trecere de pietoni în București și circulând pe contrasens. Imaginile care au fost analizate de fostul polițist Viorel Teacă arată că aceasta a parcat mașina pe trecerea de pietoni, ignorând intervenția unui martor. Teacă a explicat că astfel de acțiuni pot duce la suspendarea dreptului de a conduce pentru 60 de zile conform legislației rutiere.

În urmă cu o lună, Diana Șoșoacă a fost sancționată de polițiștii din Buftea cu o amendă de 1.000 de lei și i s-a reținut permisul de conducere pentru viteză excesivă. Martorul care a filmat incidentul recent a ridicat întrebări cu privire la modul în care senatoarea a putut conduce fără permisul suspendat, sugerând posibilitatea unei contestații conform legii în vigoare.

Viorel Teacă a subliniat că staționarea pe trecerea de pietoni este interzisă conform legii și că nu se poate parca la mai puțin de 25 de metri înainte și după indicatorul de trecere de pietoni. Această nouă controversă rutieră aduce în atenție comportamentul senatoarei în trafic și posibile consecințe legale pentru acțiunile sale.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *