Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Eclipsă de Lună și Lună Nouă în Berbec pe 8 aprilie 2024. Ce e bine să faci și cum te influențează

Eclipsă de Lună și Lună Nouă în Berbec pe 8 aprilie 2024. Ce e bine să faci și cum te influențează

Eclipsă de Lună și Lună Nouă în Berbec pe 8 aprilie 2024

Dublul fenomen astrologic va influența nu doar zodiile, ci și planeta în întregime. Luna Nouă și Eclipsa de Lună în Berbec pe 8 aprilie 2024 aduc schimbări semnificative. Află toate detaliile relevante în continuarea articolului. Este important să fii pregătit pentru aceste evenimente și să înțelegi cum te pot influența.

Conjuncția Soare-Lună va începe să-și facă simțită prezența începând cu data de 7 aprilie, având loc în Berbec. Eclipsa de Soare are loc doar în condițiile Lunii Noi. Impactul acestei configurații astrologice va fi resimțit la nivel global, cu Eclipsa de Soare fiind mai vizibilă în emisfera vestică.

Efectele Eclipselor în Berbec

Efectele aduse de Luna Nouă vor fi observabile începând cu seara zilei de 8 aprilie și se vor extinde până la prânzul zilei următoare. Energia specifică nativilor din Berbec are potențialul de a influența toate aspectele vieții acestora. Este un moment propice pentru auto-reflecție și acțiuni personale și subiective.

Planetele îndeamnă la curaj, originalitate și unicitate. Nu trebuie să ratezi nicio oportunitate și să iei decizii cu inima, fără prea multă analiză. Consecințele vor deveni vizibile în viitor, dar nu vor fi negative, conform Astrology.com. Nativii din Berbec se pot aștepta la momente semnificative și pline de realizări.

Afectarea zodiilor de către Luna Nouă și Eclipsa de Lună în Berbec

  • Gemenii: sunt conectați la valori și principii, simțindu-se într-un loc nepotrivit și căutând refugiu. Racii se simt capabili să ia decizii importante, ceva ce ar fi trebuit să facă demult. Sunt influențați de cei din jur.
  • Leii: vor conștientiza consecințele pe termen lung ale acțiunilor lor și vor aprecia lucrurile mărunte. Fecioarele urmează un model mai discret, fiind mai rezervate și critice în acțiunile lor.
  • Balanțele: resimt că trebuie să plătească un preț mare pentru atașamentul lor față de cei din jur. Cu Mercur retrograd, vor avea parte de schimbări suplimentare în viața lor.
  • Scorpionii: sunt dedicați muncii și își arată forța fără ezitare. Săgetătorii se concentrează pe cunoaștere și sunt deschiși la ideile celor din jur. Peștii se simt productivi și autentici în această perioadă.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *