Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Politică > Eugen Tomac, controlat abuziv de polițiștii din Austria: aterizase în Viena și l-au luat direct

Eugen Tomac, controlat abuziv de polițiștii din Austria: aterizase în Viena și l-au luat direct

Europarlamentarul Eugen Tomac a relatat că a fost supus unui control de către polițiștii din Viena, doar din cauza cetățeniei sale române. Tomac consideră că este ‘scandalos și revoltător’ faptul că românii sunt încă verificați, în ciuda aderării țării noastre la spațiul Schengen. El solicită intervenția urgentă a președintelui Comisiei Europene pentru a stopa abuzurile din Austria.

‘Scandalos, este pur și simplu scandalos și revoltător. Am aterizat acum la Viena și, imediat ce am coborât din avion, am fost supus în mod abuziv și discriminatoriu unui proces de verificare de către poliția lui Karner, în condițiile în care suntem oficial de o săptămână în Schengen. Dacă Guvernul Nehammer nu încetează această formă de discriminare imediat, voi cere viitoarei Comisiei Europene, dacă va dori votul meu, să acționeze la CJUE împotriva acestui abuz de putere.

România a pierdut din 8 decembrie 2022 până în prezent, când Austria a votat pentru intrarea în Schengen a Croației și împotriva intrării României, peste 10 miliarde de Euro, deoarece economia noastră nu beneficiază de piața Unică Europeană.

Ursula von der Leyen trebuie să apere acum Tratatul și să oprească imediat această formă de discriminare absurdă!

‘Ursula von der Leyen, you must act now and stop this abuse and discrimination against Romanians orchestrated by the Nehammer Government!!!’, a scris Eugen Tomac.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *