Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Fost primar reținut pentru viol într-o comună din Botoșani. Planurile sale politice, întrerupte de acuzații grave

Fost primar reținut pentru viol într-o comună din Botoșani. Planurile sale politice, întrerupte de acuzații grave

Fostul primar al comunei Viișoara din județul Botoșani, Dinu Moroșanu, a fost plasat în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, fiind acuzat de agresiune sexuală asupra unei tinere în vârstă de 16 ani.

Conform informațiilor disponibile, incidentul ar fi avut loc în urmă cu o săptămână, când fata a vizitat magazinul local care îi aparține lui Moroșanu. Acesta ar fi abordat-o pe fată și apoi ar fi convins-o să intre în locuința sa, unde ar fi comis agresiunea, conform declarațiilor oficiale.

Moroșanu a deținut funcția de primar în perioada 2016 – 2020, candidând inițial din partea Partidului România Unită. Ulterior, el s-a alăturat Partidului Național Liberal (PNL) și a candidat din partea acestuia la alegerile locale din 2020. Deși nu a reușit să obțină funcția de primar, a devenit membru al Consiliului local.

Potrivit unor surse locale, Dinu Moroșanu era propunerea Partidului Național Liberal pentru funcția de primar al comunei, conform unor informații apărute pe site-ul de știri local.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *