Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > FOTO | Bijuteria de 380 de milioane care se va construi la Constanța. Pasul decisiv pentru finanțarea stadionului ‘Gheorghe Hagi’

FOTO | Bijuteria de 380 de milioane care se va construi la Constanța. Pasul decisiv pentru finanțarea stadionului ‘Gheorghe Hagi’

Primăria Constanţa anunță un nou proiect major pentru construirea stadionului ‘Gheorghe Hagi’

Primăria Constanţa a făcut public faptul că Memorandumul de finanţare pentru construirea stadionului ‘Gheorghe Hagi’ va fi prezentat în cadrul unei şedinţe de Guvern. Proiectul are o valoare estimată la aproape 380 de milioane de lei fără TVA.

Conform declarațiilor oficiale, procedura de achiziţie publică pentru lucrările de execuţie a fost deja finalizată, însă semnarea contractului a fost amânată din cauza unor reglementări legislative specifice.

Detalii despre proiectul stadionului ‘Gheorghe Hagi’

Stadionul va avea o capacitate de 18.000 de locuri și va include un teren de antrenament pentru fotbal și atletism, alături de o tribună cu aproximativ 1.000 de locuri. De asemenea, vor fi amenajate spații exterioare precum promenade, alei, drumuri și zone de parcare.

În cadrul proiectului, clădirea stadionului va găzdui și facilități complementare precum săli de antrenament, un centru de conferințe, spații expoziționale, zone administrative, comerciale și de alimentație publică.

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin Compania Națională de Investiții, coordonează proiectul care are o valoare totală de 379.000.000 lei fără TVA, fiind cofinanțat și din bugetul local.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *