Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Economie > FOTO | Noul model Dacia Spring: Dotări de top la un preț extrem de mic

FOTO | Noul model Dacia Spring: Dotări de top la un preț extrem de mic

Dacia a dezvăluit prețurile pentru noul model Spring 2024, care va fi lansat în curând. Versiunea electrică va începe de la 11.800 de euro prin programul Rabla Plus.

Primul automobil electric din gama Dacia a avut un succes notabil, cu peste 140.000 de unități vândute, dintre care 61.803 în 2023. Modelul Spring s-a clasat pe locul al treilea în Europa în topul mașinilor electrice căutate de clienții persoane fizice.

Recent, modelul Spring a primit o revizuire completă a designului, introducând schimbări semnificative, noi tehnologii și o gamă extinsă de sisteme de siguranță. Dacia a anunțat prețurile oficiale pentru piața din România, oferind trei variante de echipare și motoare cu puteri între 45 și 65 CP, având o autonomie maximă de până la 220 km.

Opțiunile pentru noul model Dacia Spring sunt: Essential 45, Expression 65 și Extreme 65. Prețul de pornire pentru Essential 45 va fi de 16.900 de euro cu TVA inclus sau 11.800 de euro prin Rabla Plus. Pentru Expression 65, prețul va fi de 18.900 de euro sau 13.800 prin Rabla Plus.

Vârful de gamă, modelul Extreme 65, va începe de la 19.900 de euro în România, iar prin Rabla Plus va scădea la 14.800 de euro cu TVA inclus.

Dacia Spring vine echipată standard cu sistemul Media Control, iar clienții pot opta pentru Media Nav Live, ce include un ecran central de 10 inch. Toate modelele respectă noile reglementări GSR2, incluzând funcții precum frânare automată de urgență, alertă pentru menținerea benzii, recunoașterea semnelor de circulație, sistem de supraveghere a șoferului și eCall.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *