Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > France TV va difuza serialul documentar ‘Zelensky’

France TV va difuza serialul documentar ‘Zelensky’

France TV a încheiat un acord de producţie cu Fremantle pentru a difuza seria documentară BBC ‘Zelensky’ (titlu provizoriu), conform informațiilor oferite de surse din industria media.

Seria documentară, produsă de Fremantle’s 72 Films, este realizată în colaborare cu The Open University şi include interviuri atât cu liderul ucrainean, cât şi cu soţia acestuia, precum şi imagini de la faţa locului, în timp ce Ucraina luptă pentru a-şi menţine independenţa faţă de Rusia.

Potrivit unor surse citate de Variety, filmul oferă o privire nefiltrată şi personală asupra transformării uimitoare a preşedintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, de la comediant la erou de război emblematic. Docuseria examinează transformarea lui Zelenski din actor de comedie în comandant de război calculat, combinând cu artă abilităţile sale de interpret în discursurile sale şi monopolizând conversaţia din mass-media pentru a deveni unul dintre cei mai recunoscuţi lideri de pe planetă.

Serialul în trei părţi va fi difuzat pe BBC Two şi iPlayer în Marea Britanie în această toamnă, în timp ce France Télévisions va lansa o versiune mai scurtă de 70 de minute ca parte a programului ‘Le Monde En Face’ la sfârşitul acestui an pe France 5 şi france.tv.

David Glover este producător executiv pentru 72 Films, iar Michael Waldman regizează. ‘Fiecare episod oferă o perspectivă profundă asupra călătoriei personale şi politice a lui Zelenski’, a declarat Al De Azpiazu, vicepreşedinte senior la Fremantle.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *