Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Gândul Euro Industry SUMMIT | Călin Costinaș, Profi: Stimularea campionilor pentru creșterea exportului și a competitivității interne

Gândul Euro Industry SUMMIT | Călin Costinaș, Profi: Stimularea campionilor pentru creșterea exportului și a competitivității interne

Stimularea campionilor pentru creșterea exportului și a competitivității interne

Deputy CEO al Profi Rom Food, Costinaș Călin, a subliniat importanța stimulării campionilor pentru a spori exportul și competitivitatea internă. Profi, cel mai mare angajator din România, cu 28.000 de angajați și 1.750 de magazine, se confruntă cu provocări legate de inovație și diferențiere. Costinaș a evidențiat nevoia de a reconfigura investițiile către acești campioni pentru a promova exportul și a rezolva problemele interne.

Costinaș a subliniat că lipsa stimulării campionilor duce la stagnarea exportului și la incapacitatea de a rezolva problemele interne. Acesta a evidențiat necesitatea unor investiții mai consistente pentru a sprijini acești campioni și a încuraja exportul și inovația.

Un dialog constructiv

Costinaș a apreciat dialogul constructiv de la evenimentul Gândul Euro Industry Summit, menționând că a avut oportunitatea de a descoperi proiecte și finanțări noi. Acesta a subliniat importanța înțelegerii problemelor pentru identificarea și implementarea unor soluții eficiente.

Conferința „GÂNDUL Euro Industry Summit”

Conferința a abordat teme precum creșterea competitivității industriei românești, regândirea Pactului Verde European, sprijinirea industriei auto și găsirea soluțiilor de finanțare pentru proiectele strategice ale României.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Gandul și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *