Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Gest DEOSEBIT: Patronul unui restaurant a condus timp de 6 ore pentru a-i indeplini unei femei ultima dorință

Gest DEOSEBIT: Patronul unui restaurant a condus timp de 6 ore pentru a-i indeplini unei femei ultima dorință

O femeie în vârstă de 47 de ani din SUA a fost diagnosticată cu o formă severă de cancer în urmă cu aproximativ 4 ani și jumătate. În ultimele luni, starea de sănătate a femeii s-a înrăutățit și aceasta și-a dat seama că nu mai are mult de trăit, așa că și-a chemat rudele să-i fie alături în ultimele clipe.

Ultima dorință a femeii a fost să mănânce din nou mâncarea sa preferată, un grătar de porc de la restaurantul „Mama Kwans”, pe care îl frecventa în timpul vacanțelor. Însă problema era distanța. Restaurantul din Carolina de Nord se afla la 6 ore distanță de spitalul unde era internată. Prietena cea mai bună a femeii a comandat online de la „Mama Kwans”, iar răspunsul a fost foarte rapid, o dată ce patronul restaurantului a aflat care este situația. Acesta a sunat-o pe Heather imediat, anunțând că a plecat deja spre clinica în care era internată.

„Fără niciun fel de obligație”, a spus Kevin Cherry, patronul restaurantului „Mama Kwans.”

Ulterior, acesta a declarat reporterilor că „a fost cea mai lungă călătorie pentru o livrare”. A sosit însă la timp pentru ca Heather să se bucure de platoul pe care ea atât de mult dorea să mănânce.

Din nefericire, femeia a trecut în neființă în noaptea următoare.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Gandul și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *