Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Goran Ivanisevic despre Novak Djokovic: O relație încheiată din cauza oboselii și a schimbărilor de perspectivă

Goran Ivanisevic despre Novak Djokovic: O relație încheiată din cauza oboselii și a schimbărilor de perspectivă

Pentru prima dată de când Novak Djokovic a anunțat despărțirea lor, la 27 martie, Goran Ivanisevic a vorbit despre motivele care au dus la încheierea colaborării lor. Antrenorul croat, alături de care sârbul a câștigat nouă turnee de Grand Slam, a explicat că după cinci ani de colaborare intensă a apărut o oboseală și o saturație. Ivanisevic a subliniat că această perioadă a fost marcată nu doar de succese, ci și de controverse, inclusiv legate de statutul de vaccinare al lui Djokovic și dificultățile de călătorie din cauza refuzului său de a se vaccina împotriva Covid-19.

Despre momentul despărțirii, Ivanisevic a menționat că a simțit că nu mai poate ajuta și că relația lor a ajuns la un nivel de saturație. Cu toate acestea, el a negat existența unor conflicte între ei și a subliniat că Djokovic, în intimitate, este o persoană bună. Ivanisevic a recunoscut că momentul despărțirii ar fi putut interveni mai târziu, dar a fost decis la Miami, după o înfrângere surprinzătoare a lui Djokovic la Indian Wells.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *