Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Economie > Grampet anunță schimbări strategice în managementul companiilor Reloc Craiova și Train Hungary

Grampet anunță schimbări strategice în managementul companiilor Reloc Craiova și Train Hungary

GRAMPET Group începe o nouă etapă de transformare organizațională și anunță schimbări strategice în echipa de management, marcând 25 de ani de activitate ai celui mai mare grup feroviar și operator logistic privat din România și Europa de Sud-Est.

În cadrul acestor schimbări, Dorin Soare devine Director General al RELOC Craiova, iar Gruia Stoica preia funcția de Președinte al Consiliului de Administrație al acestei companii. Costinel Almăjanu este numit Director General al Train Hungary, iar Rita Basco devine Director Comercial al acestei companii din Ungaria.

“Planurile GRAMPET Group pentru perioada următoare sunt extrem de ambițioase, iar obiectivul nostru este să avem în echipă cei mai buni profesioniști în domeniu. Prin aceste schimbări ne-am dorit să recompensăm performanța, profesionalismul și experiența celor care ne-au fost alături în ultimii ani și suntem convinși că împreună vom reuși să ne menținem poziția de top câștigată în industria de transport feroviar de marfă din România și Europa Centrală și de Sud-Est.”

Gruia Stoica, președinte GRAMPET și președinte al Consiliului de Administrație al RELOC Craiova, a subliniat importanța acestor schimbări și a direcției strategice asumate.

Noul Director General al RELOC Craiova, Dorin Soare, are o vastă experiență în inovare industrială și cercetare, precum și în producție și fabricație. Costinel Almăjanu, cu 25 de ani de expertiză în transportul feroviar de marfă, preia conducerea Train Hungary, în timp ce Rita Bacso devine Director Comercial al acestei companii din Ungaria.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *