Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Politică > Grindeanu propune transferul metroului către Primăria Capitalei și comentează poza cu Cîrstoiu: Nefericită

Grindeanu propune transferul metroului către Primăria Capitalei și comentează poza cu Cîrstoiu: Nefericită

Sorin Grindeanu a exprimat dorința ca metroul să fie transferat către Primăria Capitalei, menționând că ar fi dispus să includă subvențiile și liniile bugetare existente la Ministerul Transporturilor. Într-un interviu acordat în emisiunea Jurnalul de Seară de la , Grindeanu a subliniat importanța unui sistem integrat de transport în București, afirmând că metroul este esențial pentru acest obiectiv. Referitor la fotografia medicului Cătălin Cîrstoiu în metrou, Grindeanu a recunoscut că nu a fost cea mai inspirată alegere.

Declarații importante:

  • Grindeanu susține transferul metroului la Primăria Capitalei, inclusiv subvențiile existente.
  • Despre poza cu Cîrstoiu, Grindeanu menționează că nu a fost o alegere fericită.

“Dincolo de această fotografie, care nu e cea mai fericită, e adevărat, o să avem un aveniment public legat de Transporturi în săptămânile viitoare și ceea ce poate să ajute Ministerul Transporturile pentru București, mă interesează să vorbim mai mult despre ceea ce înseamnă acest sistem integrat în București. Mă interesează ca ministru să ajut pentru un trafic mai lejer”.

Reacția lui Nicușor Dan:

Nicușor Dan refuză preluarea metroului de către Primăria Capitalei invocând lipsa de încredere în Guvern. El consideră că ar fi necesară o perioadă de construire a încrederii și menționează dificultățile întâmpinate în relația cu guvernul în ceea ce privește subvențiile și sprijinul financiar.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *