Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Economie > Grupul ceh CEZ în România devine Grupul EVRYO, după 19 ani de prezenţă pe plan local

Grupul ceh CEZ în România devine Grupul EVRYO, după 19 ani de prezenţă pe plan local

Grupul ceh CEZ în România anunţă că devine Grupul EVRYO, după 19 ani de prezenţă pe plan local. Potrivit grupului, noua identitate evidenţiază preocuparea grupului pentru un viitor verde şi pune în centrul tuturor acţiunilor beneficiul oamenilor.

EVRYO reprezintă credinţa grupului în posibilităţile infinite pe care un viitor susţinut de tehnologie şi energie verde îl poate avea în viaţa fiecărui om în parte şi a întregii planete.

Reunind companiile Distribuţie Energie Oltenia, Ovidiu Development, Tomis Team, MW Team Invest, TMK Hydroenergy Power şi EVRYO Power, Grupul EVRYO administrează şi operează cel mai mare parc eolian operaţional de pe uscat din România, produce energie verde prin sistemul hidroenergetic de lângă Reşiţa şi operează primul sistem plutitor de energie solară fotovoltaică din România.

Prin compania Distribuţie Oltenia, EVRYO gestionează şi investeşte în reţeaua de distribuţie care asigură alimentarea cu energie electrică pe un sfert din teritoriul ţării, în regiunea Olteniei şi a Munteniei.

Procesul de dezvoltare a strategiei de brand, noua identitate şi campania de rebranding au fost realizate în colaborare cu agenţia Rogalski Damaschin, partenerul de comunicare al grupului de 10 ani.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *