Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > H.D. HARTMANN îl desființează pe Nicușor DAN: Curajul sinucigașului. El te MINTE pe față, crezând că face bine

H.D. HARTMANN îl desființează pe Nicușor DAN: Curajul sinucigașului. El te MINTE pe față, crezând că face bine

Analistul H.D. Hartmann își exprimă opinia despre Nicușor Dan, primarul Capitalei, în cadrul emisiunii Gândul Exclusiv. Hartmann observă un comportament de “autism social” la edil, care pare să nu fie conștient de criticii primiți zilnic din partea bucureștenilor.

Referindu-se la materialele de campanie ale lui Nicușor Dan de pe Facebook, Hartmann subliniază faptul că acesta promovează realizările sale ca primar, precum achiziționarea a 100 de tramvaie electrice și înlocuirea a 110 km de conducte de termoficare.

Hartmann critică modul în care Nicușor Dan gestionează situația traficului din București, comparându-l negativ cu administrația anterioară. Analistul consideră că primarul are curajul să mintă în fața oamenilor, chiar crezând în ceea ce spune.

Într-un context mai larg, Hartmann aduce în discuție comportamentul lui Nicolae Ceaușescu, menționând că acesta a murit crezând în propriile realizări, în ciuda situației reale din țară. Analistul consideră că acțiunile lui Nicușor Dan reprezintă o formă de insultă la adresa civilizației umane contemporane.

În concluzie, Hartmann caracterizează comportamentul lui Nicușor Dan ca fiind de “curaj sinucigaș”, acuzându-l că minte cu bună-credință în privința acțiunilor sale ca primar.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Gandul și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *