Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Imagini bizare în Argeș: Un elicopter rămas fără combustibil, alimentat într-o benzinărie / Val de glume pe internet: „A băgat GPL de 50 lei”

Imagini bizare în Argeș: Un elicopter rămas fără combustibil, alimentat într-o benzinărie / Val de glume pe internet: „A băgat GPL de 50 lei”

Pilotul unui elicopter de mici dimensiuni a aterizat într-o benzinărie din Curtea de Argeș, pentru a alimenta. Imaginile au devenit rapid virale și au stârnit un val de reacții în mediul online. Un elicopter Robinson 44, înmatriculat în Statele Unite, a aterizat într-o benzinărie din Curtea de Argeș. Cel mai probabil, aparatul de zbor, cu o autonomie de aproximativ 500 de km, a rămas fără combustibil. Aparatul de zbor a fost „parcat” lângă o pompă, iar pilotul – despre care martorii spun că vorbea limba germană – a alimentat elicopterul. În mod normal, acest tip de elicopter folosește un carburant numit avgas, dar, în caz de urgență, poate fi alimentat și cu benzină auto. Avgas este un combustibil de aviație utilizat în aeronavele cu motoare cu ardere internă, cu aprindere prin scânteie.

Val de glume pe internet: „A băgat GPL de 50 lei” Cei prezenți în zonă au filmat momentul, iar imaginile au ajuns virale pe internet, iar utilizatorii platformelor de socializare s-au întrecut în glume. „Băiatul de la peco i-a făcut oare și parbrizul?” „Chestii din viața pe care, dacă nu le filmai. erau greu de crezut” „A băgat GPL de 50 de lei” „Probleme de oameni bogați” „Ne-a făcut orașul vedetă” „Trebuia să aterizeze omul să alimenteze, la elicopter nu-ți poți permite să rămâi în «pana prostului»”

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Gandul și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *